Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Deventer | Op zoek naar een advocaat in Deventer voor juridische diensten? Bij Bleijerveld Juridisch advies staan we graag voor u klaar! Bij ons kantoor werken uitsluitend ervaren en deskundige juristen, die juridische diensten leveren voor slechts € 95,- per uur. Onze juristen kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Bezoek het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen. Of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat DeventerJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

Arbeidsrecht
> Vastgoed
> Contracten
> Ondernemingsrecht

Advocaat DeventerJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Strafrecht
> Arbeidsrecht
> Overheid
> Overeenkomsten

Advocaat DeventerJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt telefonisch advies
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Lees meer over het abonnement

Advocaat Deventer

In 2011 heeft er een wetswijziging plaatsgevonden, waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Deventer, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit betekent dat (bedrijfs)juristen naast het contracten opstellen en adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen wij geregeld, net als een advocaat Deventer bij de Rechtbank Zwolle. Deze verandering in de wet heeft er namelijk voor gezorgd dat universitair geschoolde juristen, zoals bij Bleijerveld Juridisch advies, net als een advocaat uit Deventer het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het blijven werken bij een advocatenkantoor was dus niet langer nodig. Uiteraard hebben onze (bedrijfs)juristen ook de ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor de juristen bij Bleijerveld Juridisch advies u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Naast meer dan 300 bedrijven, kunnen honderden particulieren dit reeds bevestigen. 

Advocaat Deventer - Juridisch advies Deventer

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


  Bleijerveld Juridisch advies

  Bleijerveld Juridisch advies levert kwalitatieve juridische diensten, maar ook betaalbare juridische diensten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team bij Bleijerveld Juridisch advies bestaat alleen maar uit deskundige en ervaren juristen met de ambitie om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

  Klanten besparen bij ons duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering in de wet in 2011 geen advocaat Deventer (meer) hoeven zijn. Deze besparing in de kosten kunt u terug vinden in ons laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt namelijk slechts € 95,-

  Inmiddels leveren onze (bedrijfs)juristen net als een advocaat Deventer al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk contracten opstellen, adviseren en dus ook procederen bij de rechter. Het kantoor van Bleijerveld Juridisch advies is daarom vergelijkbaar met een advocatenkantoor in Deventer, aangezien de (bedrijfs)juristen bij ons dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil is natuurlijk: ons laagdrempelig uurtarief van maar € 95,-.

  Nederlandse juristen vereniging

  Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.