Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Harderwijk | Bent u op zoek naar een advocaat in Harderwijk voor juridische diensten? Bij Bleijerveld Juridisch advies staan wij graag voor u klaar! Bij ons werken ervaren en deskundige juristen, die juridische diensten leveren voor slechts € 95,- per uur. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Navigeer via onderstaand menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

 

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat HarderwijkJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Vastgoed
> Contracten
Arbeidsrecht
> Ondernemingsrecht

 

Advocaat HarderwijkJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Overheid
> Arbeidsrecht
> Overeenkomsten
> Strafrecht

 

Advocaat HarderwijkJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt telefonisch advies
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Harderwijk

In 2011 heeft er een wetswijziging plaatsgevonden waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als een advocaat uit Harderwijk, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit betekent dat (bedrijfs)juristen naast het contracten opstellen en adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen onze juristen geregeld, net als een advocaat Harderwijk bij de Rechtbank Apeldoorn. Deze verandering in de wet heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als universitair geschoolde juristen net als advocaten uit Harderwijk het complete pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het was voor ons dus niet langer nodig om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Uiteraard hebben wij ook onze ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor de juristen bij Bleijerveld Juridisch advies u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Reeds meer dan 300 bedrijven en honderden particulieren kunnen dit bevestigen.

Bleijerveld Juridisch advies

Bleijerveld Juridisch advies staat voor kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat louter uit deskundige en ervaren juristen die ambiëren om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

U bespaart bij ons duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering in de wet in 2011 geen advocaat Harderwijk (meer) hoeven te zijn. Deze kostenbesparing kunt u vanzelfsprekend terug vinden in uw kostenplaatje en ons laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt daarom € 95,-

Inmiddels levert Bleijerveld Juridisch advies net als een advocaat Harderwijk al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk contracten opstellen, adviseren en procederen bij de rechter. Ons kantoor is daarom vergelijkbaar met een advocatenkantoor in Harderwijk, aangezien wij gebruik maken van dezelfde systemen en daarnaast dezelfde werkervaring hebben. Één belangrijk detail is natuurlijk: ons laagdrempelig uurtarief van € 95,-.

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.