Kantonrechter advocaat

Naar de kantonrechter
Procederen bij de kantonrechter € 95,- p/u!

Bent u op zoek naar een kantonrechter advocaat? Bleijerveld Juridisch advies gaat samen met u naar de kantonrechter! Om uiteenlopende redenen kunt u helaas voor de situatie staan dat u naar de kantonrechter moet. Soms om uw recht te halen. Soms uzelf te verdedigen.  Bleijerveld Juridisch advies beschikt over gespecialiseerde (bedrijfs)juristen die veelvuldig procederen bij de kantonrechter. Bent u gedagvaard voor de kantonrechter? Of wilt u iemand dagvaarden voor de kantonrechter? Neem direct kosteloos contact met ons op. Wij geven u vrijblijvend meer informatie en een gratis offerte voor onze werkzaamheden. Wij bieden zoveel als mogelijk vaste prijzen aan voor onze werkzaamheden. 

Denk hierbij aan de volgende situaties:

Het is soms lastig om uw eigen rechtspositie te bepalen. Denk alleen al aan de toepassing van begrippen als redelijkheid en billijkheid. Dit soort begrippen maken het contractenrecht een zeer specialistisch rechtsgebied. De juristen van Bleijerveld Juridisch advies zijn gespecialiseerd in het procederen bij de kantonrechter op het gebied van contractenrecht. Wij helpen u graag met uw gang naar de kantonrechter!

Om de kosten van de procedure bij de kantonrechter zoveel mogelijk te voorkomen, wordt altijd eerst naar de meest praktische oplossing gezocht. Daarvoor wordt uw rechtspositie en de positie en de belangen van uw wederpartij in kaart gebracht. Afhankelijk van de inhoud van uw procedure bij de kantonrechter, wordt advies gegeven hoe het meest effectieve resultaat kan worden bereikt. Samen bepalen wij uw doelstelling. Daarna geldt voor ons nog maar één ding: “wij houden niet van verliezen!”.

Naar de kantonrechter gaan is een specialistische aangelegenheid, waarbij de juristen van Bleijerveld Juridisch advies voor een betaalbaar honorarium van € 95,- per uur juridische ondersteuning kunnen bieden. Wij hebben de deskundigheid, zonder het hoge uurtarief.

Neem vrijblijvend contact op

[contact-form-7 id=”8477″]

Kosten kantonrechter

Het verschil tussen (bedrijfs)juristen en advocaten zit in de bevoegdheid om te mogen procederen. Sinds een wetswijziging in 2011 kunt u als particulier of Mkb’er in ongeveer 80% van de procedures zich uitstekend laten bijstaan door een jurist van Bleijerveld Juridisch advies. Om naar de kantonrechter te gaan heeft een advocaat ook geen meerwaarde. Sterker nog, advocaten hanteren een veel hoger uurtarief. Wij hebben wel de deskundigheid, maar niet het hoge uurtarief.

Veel particulieren en ondernemers laten zich weerhouden van juridische bijstand door het idee van een dure advocaat. De juristen van Bleijerveld Juridisch advies  procederen bij de kantonrechter tegen een betaalbaar uurtarief van € 95,-. Ook bieden wij vaak vaste prijzen aan. Wij helpen u graag bij uw rechtsgang naar de kantonrechter. Wij werken voor klanten in heel Nederland.

“Bleijerveld Juridisch advies gaat samen met u naar de kantonrechter”

Wat kunnen wij u bieden

Bleijerveld Juridisch advies heeft veel ervaring en kan snel uw rechtspositie bepalen. Voor €95,- per uur verdiepen wij ons in uw juridische situatie. Daarna stellen wij voor u de processtukken op. Ook tijdens de zitting bij de kantonrechter kunnen wij u vertegenwoordigen. Als u naar de kantonrechter moet, kunnen wij u dus uitstekend helpen.

Uiteraard proberen wij dit zoveel als mogelijk te voorkomen. Wij zijn gespecialiseerd in de pre-gerechtelijke fase. Dit betekent dat wij uw juridische situatie zoveel mogelijk proberen op te lossen buiten een juridische procedure om. Hierdoor bespaart u een hoop kosten en tijd. Soms is uw wederpartij niet bereid mee te werken aan een bevredigende oplossing. In deze gevallen helpen wij u graag om dit gerechtelijk af te dwingen. Deze procedure brengt vanzelfsprekend kosten met zich mee. Indien u in het gelijk wordt gesteld, krijgt u deze kosten meestal grotendeels vergoed. Wij bieden zoveel als mogelijk met vaste prijzen. Wij helpen u graag als u naar de kantonrechter moet!

Neem vrijblijvend contact met ons op