Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Breda | Heeft u een advocaat in Breda nodig voor juridische diensten? Bij Bleijerveld Juridisch advies staan wij graag voor u klaar! Bij ons werken louter ervaren en deskundige juristen. Zij leveren juridische diensten voor slechts € 95,- per uur. Daarnaast kunnen zij u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Bekijk het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat BredaJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Contracten
Arbeidsrecht
> Vastgoed
> Ondernemingsrecht

Advocaat BredaJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Strafrecht
> Arbeidsrecht
> Overeenkomsten
> Overheid

Advocaat BredaJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt telefonisch advies
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Lees meer over het abonnement

Advocaat Breda

In 2011 heeft er een wetswijziging plaatsgevonden waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Breda, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit houdt in dat (bedrijfs)juristen naast het adviseren en contracten opstellen, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen de (bedrijfs)juristen van Bleijerveld Juridisch advies geregeld, net als een advocaat Breda bij de Rechtbank Breda. Deze wetswijziging heeft er namelijk voor gezorgd dat universitair geschoolde juristen, zoals van Bleijerveld Juridisch advies, net als advocaten uit Breda het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het blijven werken bij een advocatenkantoor was dus niet langer nodig. Vanzelfsprekend hebben onze juristen ook hun ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Dit kunnen honderden particulieren en meer dan 300 bedrijven reeds bevestigen.

Advocaat Breda - Juridisch advies Breda

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


  Bleijerveld Juridisch advies

  Bleijerveld Juridisch advies staat niet alleen voor het leveren van kwalitatieve juridische diensten, maar ook voor het leveren van betaalbare juridische diensten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat enkel en alleen uit ervaren en deskundige juristen met de ambitie om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

  Klanten besparen bij ons duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering in de wet in 2011 geen advocaat Breda (meer) hoeven zijn. Deze kostenbesparing kunt u terug vinden in uw kostenplaatje en in ons laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt daarom € 95,-

  Inmiddels leveren wij net als een advocaat Breda al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk contracten opstellen, procederen bij de rechter en adviseren. Het kantoor van Bleijerveld Juridisch advies is daarom vergelijkbaar met een advocatenkantoor in Breda, aangezien onze juristen dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil is natuurlijk: ons toegankelijke uurtarief van slechts € 95,-.

  Nederlandse juristen vereniging

  Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.