Vastgoedjurist

Naar de kantonrechter
Vastgoedjurist voor € 125,- p/u!

Bent u op zoek naar een vastgoedjurist? Bleijerveld Juridisch advies is gespecialiseerd in vastgoedrecht. Wij verrichten dagelijks verschillende juridische diensten op het gebied van vastgoedrecht. Denk aan aankoop, verkoop, verhuur of verbouwing. Een gespecialiseerde vastgoedjurist van Bleijerveld Juridisch advies kan u bijvoorbeeld helpen met advies, opstellen of controleren van contracten en procederen bij de rechter.

Heeft u een vastgoedjurist nodig? Neem dan direct kosteloos contact met ons op. Wij kijken dan samen met u wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ons krijgt u wel de deskundigheid, maar niet het hoge uurtarief. Wij werken bovendien zoveel als mogelijk met vaste prijzen. Vraag direct gratis een offerte aan. Of neem eerst vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op


  Vastgoedrecht

  Het vastgoedrecht is geen opzichzelfstaand rechtsgebied. Een vastgoedjurist krijgt daarom met veel verschillende rechtsgebieden en regels te maken, bijvoorbeeld: Koop (7:2 BW), Hypotheek (3:227 BW), Erfpacht (5:85 BW), Verhuur (7:201 BW), Verbouw (7:750 BW), Gemeenschappelijke belegging (3:166 BW). Een goede vastgoedjurist heeft daarom een brede kennis van verschillende rechtsgebieden nodig. Bij ons vindt u deze kennis!

  Find our refrences


  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl

   

  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem


  Wij maken sinds enkele jaren naar tevredenheid gebruik van de deskundigheid van Bleijerveld Juridisch advies. De lijnen zijn kort en krijgen snelle en duidelijke respons op de vraagstukken.

  Happy House - Velp
  Mariska Knoop
  www.happy-house.nl


  We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld.
  Ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds.
  Van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

  Glaskoning - Arnhem
  Paul Methorst
  www.glaskoning.nl

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam


  Ik heb een zeer positieve ervaring met Arthur. Hij is ter zake kundig en bijt zich flink in de materie alvorens met een overwogen advies te komen, ook al is dit niet altijd wat je misschien als ondernemer wilt horen. Ik kan Arthur als sparringspartner daarom ook van harte aanbevelen

  BNI AAA - Apeldoorn
  Bernhard van Riessen
  www.bni-arnhemapeldoorn.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Huurrecht jurist

  Een huurovereenkomst heb je in verschillende smaken. Je kunt als onderneming vastgoed verhuren aan een andere onderneming of een particulier. Je kunt als particulier natuurlijk ook zelf je vastgoedbelegging verhuren. Deze verhoudingen bepalen je rechtspositie en de waarde die je aan gemaakte afspraken kunt hechten. Van een professionele partij mag nou eenmaal meer worden verwacht.Bleijerveld Juridisch advies is gespecialiseerd in het huurrecht. Wij verrichten allerlei juridische diensten voor zowel de verhuurder als de huurder. Denk hierbij aan adviseren, contracten opstellen en procederen. In het huurrecht krijgen wij bijvoorbeeld te maken met: huuraanpassingen, onderhuur, gebreken, ontruiming en servicekosten. Uiteraard kunnen wij u ook helpen als er sprake is van achterstallige huur.Voor een onderneming is een bedrijfsruimte een eerste levensbehoefte. Als zakelijke huurder zal je daarom snel aanzienlijke schade lijden als de verhuurder zijn afspraken niet nakomt. Dit kan ook het geval zijn als de verhuurder zijn zaken niet op orde heeft of erg nalatig is met bijvoorbeeld het onderhoud. Een niet goed functionerend kantoor heeft behoorlijke winstderving tot gevolg. Een vastgoedjurist van Bleijerveld Juridisch advies voert regelmatig schadevergoedingsprocedures voor het MKB. Een gespecialiseerde vastgoedjurist voor € 125,- p/u. Neem gerust contact op voor een gratis eerste gesprek.

  Vastgoedrecht

  Het vastgoedrecht is geen opzichzelfstaand rechtsgebied. Een vastgoedjurist krijgt daarom met veel verschillende rechtsgebieden en regels te maken, bijvoorbeeld: Koop (7:2 BW), Hypotheek (3:227 BW), Erfpacht (5:85 BW), Verhuur (7:201 BW), Verbouw (7:750 BW), Gemeenschappelijke belegging (3:166 BW). Een goede vastgoedjurist heeft daarom een brede kennis van verschillende rechtsgebieden nodig. Bij ons vindt u deze kennis!

  Vastgoedjurist voor koop en verkoop van vastgoed

  Aan de koop en verkoop van vastgoed zijn allerlei juridische aspecten verbonden. Ten eerste wordt er natuurlijk een overeenkomst gesloten die op papier moet worden gezet. Juridisch veel complexer wordt het als er achteraf (verborgen) gebreken worden geconstateerd. Met het herstel van gebreken in vastgoed kan al snel veel geld gemoeid zijn. Ook voor de verkopende partij kan dit als een verassing komen. Omdat ook hij in veel gevallen geen rekening heeft gehouden met een eventuele vergoeding van herstelwerkzaamheden in het geval dat hij daarvoor aansprakelijk is, leiden dit soort situaties regelmatig tot juridische conflicten. Het vroegtijdig inschakelen van een vastgoedjurist kan daarbij erg effectief zijn.

  “Ik heb een mondeling bod gedaan en dat is geaccepteerd. Is de koopovereenkomst nu tot stand gekomen en ben ik nu de eigenaar?”.

  Advies, tactiek en onderhandelen

  Een vastgoedjurist van Bleijerveld Juridisch advies is zeer geschikt om als sparringpartner te dienen. Wij helpen u graag bij het bepalen van een tactiek in uw conflict. Wij kunnen u (juridisch) adviseren en namens u onderhandelingen voeren. Door een betaalbaar honorarium van € 125,- p/u blijft het sparren met een vastgoedjurist laagdrempelig waardoor complicaties in een vroegtijdig stadium kunnen worden getackeld.

  Juridisch abonnement voor vastgoedondernemingen

  Als vastgoedonderneming heeft u veel verschillende soorten rechtsbetrekking:

  Aankoop: verkoopcontract en meestal een financieringsovereenkomst.
  > Ontwikkelen: vastgoed juridisch splitsen waardoor twee appartement ontstaan.
  > Verbouwen: aannemingsovereenkomst met verschillende aannemers.
  > Verhuren:  huurcontract en incassotrajecten.
  > Opbrengsten: verdelingsafspraken met compagnons.

  In al deze rechtsbetrekking ontstaan geregeld vragen en soms zelfs conflicten. Denk aan gebreken die na de aankoop en/of tijdens de verbouwing worden ontdekt, de aannemer die fouten heeft gemaakt, de huurder die zijn huur niet meer betaalt of conflicten met een voormalig compagnon.

  Juridisch abonnement

  + Onbeperkt telefonisch advies
  + Onbeperkt contracten laten controleren
  + Onbeperkt brieven laten controleren
  + Gereduceerd uurtarief van € 95,- per uur
  + Uw eigen bedrijfsjurist

  Vanaf € 85,- per maand

  Meer over het abonnement