Juridisch advies Velp

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Velp

Bleijerveld Juridisch advies is een juridisch advieskantoor waarin u zowel als particulier of als mkb’er aan het juiste adres bent. Ons kantoor beschikt namelijk over verschillende gespecialiseerde juristen voor de algemene rechtspraktijk en over bedrijfsjuristen voor de commerciële rechtspraktijk. Wij willen voor iedere rechtzoekende toegankelijk blijven en hanteren daarom een laagdrempelig uurtarief van €95,-. Laat u leiden door het menu om de juiste informatie te ontvangen voor juridisch advies Velp.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Velp

Het Gelderse dorp Velp valt onder de gemeente Rheden. De gemeente Rheden valt in zijn plaats onder het arrondissement van de rechtbank Gelderland. Als er sprake is van een gerechtelijke procedure zult u daarom in de meeste gevallen bij de rechtbank Arnhem terechtkomen. Gelukkig is er vaak niet eens sprake van een gerechtelijke procedure. Bleijerveld Juridisch advies is te benaderen voor het opstellen van contracten, procederen en voor juridisch advies Velp.

Ons kantoor is gevestigd in Arnhem, wat maar een steenworp verwijderd is van Velp. Ondanks de geringe afstand tussen Arnhem en Velp zullen wij in de meeste gevallen onze cliënten helpen door middel van e-mail en telefonische correspondentie. Soms zijn persoonlijke afspraken wel gewenst. In dat geval kunt u langskomen op ons kantoor of begeven wij ons naar de door u gewenste locatie. Voor meer informatie voor juridisch advies Velp kunt u gerust contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

“In 2011 is er een wetswijziging doorgevoerd die de machtspositie van advocaten inperkt. Vroeger moest men voor een gerechtelijke procedure bijna altijd naar een advocaat. Tegenwoordig hebben juristen ook de bevoegdheid om bijna elke gerechtelijke procedure voor particulieren en mkb’ers te voeren. Procederen hoeft hierdoor niet meer schrikbarend veel geld te kosten. Voor andere juridische diensten zoals adviseren en het opstellen van contracten zijn advocaten evenmin noodzakelijk. Onze juristen zijn geen advocaat en daarom bespaart u bij ons aanzienlijk in de kosten. Wij hanteren een laagdrempelig uurtarief van slechts € 95,- p/u. Voor dit bedrag heeft u te maken met goed geschoolde juristen, rijk aan praktijkervaring. Wilt u meer weten? Lees dan hier de veranderde wet of bezoek onze website om contact met mij op te nemen!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld